Başkan Adil Köseoğlu iddialı konuştu
Sapanca Gençlikspor Kulüp Başkanı Adil Köseoğlu, Sapanca Gençlikspor’un evinde Kuruçeşmespor’u yenerek grubu lider bitirmesi sonrası açıklamalarda bulundu. Başkan Köseoğlu tüm şehir kenetlendi, şampiyona olacağız ifadelerini kullandı.

Sapanca Gençlikspor son hafta karşılaşmasında evinde Istanbul temsilcisi Kuruçeşmespor’u 2-0 mağlup ederek grubunu lider tamamlamayı başardı. Maç sonu Sapanca Atatürk Stadyumunda çoşku hakim olurken kulüp başkanı Adil Köseoğlu açıklamalarda bulundu.
Çok istedik şampiyon olacağız
Başkan Köseoğlu ‘’Tüm sezon boyunca büyük emek verdik, bir kenetlenme söz konusu oldu, çok inanıyoruz, Sapanca kenetlenmişti, ancak görüyoruz ki Sakarya’da kenetlendi, mutluyuz. Grubumuzu lider tamamladık, ancak işimiz daha bitmedi, şimdi sırada play-off’lar var ve biz kendimize güveniyoruz, inanıyoruz ve biliyoruz ki inanırsak başaramayacağımız hiç bir şey yok. Profesyonel lige çıkacağız ve bizimle birlikte tüm şehri gururlandıracağız. Ben takımıma güveniyorum ve biliyorum ki şampiyon biz olacağız, şimdiden hayırlı olsun ‘’ ifadelerini kullandı.