Karasuspor'a 2 maç ceza
Karasuspor’da Amatör Futbol Disiplin Kurulu’ndan 2 maç ceza geldi. Sarı Kırmızılılar kendi sahasında 2 müsabakayı seyircisiz oynayacak

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Karasuspor’a AFDK’dan gelen şok ceza ile sarsıldı. Ligin 11’inci haftasında deplasmanda Küçük Yalı Yelkenspor’a konuk olan sarı kırmızılılar 2-1 mağlup oldukları karşılaşma sonrasında ev sahibi ekip yönetici ve taraftarlarının saldırısına uğramışlardı. Yaşanan bu olayların ardından Amatör Disiplin Kurulu Karasuspor’a 2 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
Temsilcimiz AFDK’nın bu kararı sonrasında ligin ikinci yarısında Yeşil Bursa ve Beylerbeyispor’u konuk edecek olan Sarı Kırmızılılar Bursa ekibinin ligden çekilmesi nedeni ile sadece Beylerbeyi müsabakasında taraftarının desteğinden mahrum olarak sahaya çıkacak.
YARIN MAÇ VAR
Öte yandan ikinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Karasuspor, yarın Süper Amatör Lig ekiplerinden Adapazarıspor ile bir hazırlık maçı oynayacak. Karaman Spor Kompleksi’nde oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.