Yüzücüler Yalova’ya hazır
Geçtiğimiz yıl Kobaş Yüzme Kulübü’nün 5. Kademe Uluslararası Yüzme Antrenörü Serhat Çetinkaya; Bu yıl 16-17-18 Şubat 2018 tarihlerinde Yalova’da gerçekleşecek olan 11-12 yaş Yüzme Türkiye Şampiyonası Bölgesel Ayağı hakkında bilgi verdi.

Geçtiğimiz yıl Kobaş Yüzme Kulübü’nün 5. Kademe Uluslararası Yüzme Antrenörü Serhat Çetinkaya; Bu yıl 16-17-18 Şubat 2018 tarihlerinde Yalova’da gerçekleşecek olan 11-12 yaş Yüzme Türkiye Şampiyonası Bölgesel Ayağı hakkında bilgi verdi.
Türkiye Şampiyonası
Bu yıl 16-17-18 Şubat 2018 tarihlerinde Yalova’da gerçekleşecek olan 11-12 yaş Yüzme Türkiye Şampiyonası’nın Bölgesel Ayağı olan yarışmaya 3 bayan 4 erkek olmak üzere 7 sporcu ile katılacaklarını ifade eden Çetinkaya; akabinde Mayıs ayında gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonası’nda da gelişinin Sakarya’ya ve Türkiye’de farkındalık görebileceğini söyledi. Serhat Çetinkaya; “Sakarya bundan sonra Türkiye sıralamasında en öndeki yerini alacaktır. Artık Kobaş Yüzme Kulübü’nün Sakarya’ya meyve verme zamanı gelmiştir” diyerek, vurgu yaptı.
Hedef; Milli Takım
Hedeflerinin Türkiye şampiyonasında final yüzdürmek ve önümüzdeki yıl itibariyle milli takım seçmelerine katılmayı elde etmek olduğunu belirten Kobaş Yüzme Kulübü 5. Kademe Uluslararası Yüzme Antrenörü Serhat Çetinkaya; milli takım seçmelerine ilk olarak 13 yaş bayanlar, 3 yıl sonra da 15 yaş erkek sporcularıyla katılacaklarını söyledi. Serhat Çetinkaya ayrıca; Türkiye Şampiyonasının 1. ayağı kış yarışları olarak Mayıs ayında, 2. ayağı ise yaz yarışları olarak Aralık ayında gerçekleşeceğini de hatırlattı.