A Gençlerde temsilcilerimiz elendi
3 Takımda bir üst tura çıkamadı
Türkiye A Gençler Şampiyonasında ilimizi temsil eden Şekerspor,Demirspor ve Erenlerspor daha 1.
Türkiye A Gençler Şampiyonasında ilimizi temsil eden Şekerspor,Demirspor ve Erenlerspor daha 1.Kademe müsabakalarında şampionaya veda ettiler.
Erenler ve Demirspor Kocaelinde averaja takıldı
Temsilcilerimizden Erenlerspor ilk maçında Çavuşoğluspor ile 2-2 Berabere kalırken ikinci maçında Zonguldaksporu 1-0 yendi.Çavuşoğlusporunda Zonguldağı 1-0 yenmesi ile iki takım Baraj maçında karşılaştı.Normal süresi 3-3 biten karşılaşmanın uzatma dakikalarında yediğimiz golle turnuvaya veda ettik.
Şampiyonadaki diğer temsilcimiz Demirspor ise Paşabahçespor ile 1-1 berabere kalırken ikinci maçında Köprücesporu 5-2 ile geçmeyi başardı.Fakat bu grubtadada Paşabahçespor averaj ile temsilmize üstünlük sağlayarak finale adını yazdırdı.
Şekerspor Yalovada eridi
Şampiyonada Yalova grubundaki temsilcimiz Şekerspor ise her iki maçındada berabere kalarak elendi.Yeşil Beyazlılar Çayırova Bld ile 3-3,Makospor ile 2-2 berabere kalarak şampiyanaya galibiyet alamadan veda etti.