Sağlıkçılarda heyecan artıyor
İl Sağlık Müdürlüğü Futbol Turnuvasında gol yağmuru yaşandı
6 grupta 22 takımın mücadele ettiği İl Sağlık Müdürlüğü Futbol Turnuvası çekişmeli maçlarla devam ediyor.
6 grupta 22 takımın mücadele ettiği İl Sağlık Müdürlüğü Futbol Turnuvası çekişmeli maçlarla devam ediyor. 2. günde oynanan 5 maçta toplam 47 gol kaydedildi
Yenikent Emekspor ile Özel Altınova Hastanesi karşılaştığı günün ilk maçında takımını 4 golle sırtlayan Yenikent Emekspor oyuncusu Gürkan Irgın maçın yıldızı oldu. Maç Yenikent Emekspor un 5-2 üstünlüğü ile sona erdi.Eğit.-Araş. Hast. Tem.ve Otomasyon Spor ile Yenikent Güvenlik Spor arasındaki 4. grup maçında ise Otomasyon Spor'da İsmet Recep ve Erhan Şahin 4'er golle sahada yıldızlaştı. Maçı, Eğit.-Araş. Hast. Tem. ve Otomasyon Spor 9-2 kazanırken Otomasyonspor’da Kaleci Yasin Çavlı performansıyla geceye damgasını vurdu.
Yenikent ŞEKA ile Tarım İl Müdürlüğü arasındaki 3. grup maçı gecenin en bol gollü geçen müsabakası olurken Tarım İl Müdürlüğü Yenikent ŞEKA’ya gol oldu yağdı. Şahin Yörük 4 gol kaydettiği maçta Tarım İl Müdürlüğü müsabakayı 13-4 kazandı. Geyve Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı MErkezi (ADSM) arasındaki 3. Grup maçında ADSM Spor dan Fikret Kaba 4 golle güzel bir oyun sergilerken gördüğü kırmızı kart güzel oyununa gölge düşürdü. Maçı ADSM 7-5 kazandı.
TOPLU SONUÇLAR
Y.Emekspor-Altınova Hast.:5-2
E.A.Otomasyon-Y.Güvenlik: 9-2
Yenikent Şeka -İl Tarım M.: 4-13
Geyve Devlet Hast-ADSM: 5-7
FOT:
Özel Altınova Hastanesi
Yenikent Emekspor
Eğit.-Araş. Hast. Tem. Otomasyon
Yenikent Güvenlikspor
Yenikent ŞEKA
Tarım İl Müdürlüğü






