Y. Güneşspor basınla buluştu
Yenikent spor bu güne kadar oynadığı maçlarda elde ettiği başarıların sonucunda yönetimin Mado Tesislerinde basınla kahvaltıda buluşarak ön bilgiler verildi.
Yeni sezonda nağ mağlup olan takımın bu başarıyı yönetim Teknik heyet Futbolcular kadar da Basınında önemini Belirten Mado iş merkezi sahibi Hayrattin bey Bizlere gösterdiğiniz alakadan dolayı Basına teşekkürlerini belirtirken Pazar günü Atatürk stadında oynanancak bayan futbol karşılaşması sonunda basına hediye vererek diyolokların perşinleşmesini birlikte bir aile oluşturulduğunu bu yola birlikte devem edeceklerinden basına teşekkür etti.
Öte yandan Basın mensuplarının alakası nedeniyle Futbol federasyonun Sakarya basınına teşekkürlerini belirten Yenikent Güneşspor Kulüp başkanı Sinan PandaGeçtiğimiz günlerde şehrimizde oynanan uluslar arası bayan futbol karşılaşmalarında gösterilen ilgi karşılığında Sakaryamıza yeniden Ocak 2009 tarihinde ulusal bir turnuvanın yeniden verileceğini söyledi .
Bayan Türk Milli takımına dört sporcu veren Yenikent Güneşspor önümüzdeki günlerde bayan futbol takımına 2 futbolcuyuda ekleneceği müjdesini vererek Basının yanımızda oluşu bizleri her zaman sizlere karşı minnet duymamızı sağlaması nedeniyele basına teşekkürlerini söyledi.
Eruğrul Akgün