Beykan kaçırdığı penaltı için özür diledi

Silivrispor maçında son dakikada penaltı kaçıran Beykan Şimşek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada üzgün olduğunu dile getirdi.

Sakaryaspor 12.12.2017, 10:43 12.12.2017, 17:57 SporExpres
Beykan kaçırdığı penaltı için özür diledi
Silivrispor maçında son dakikada penaltı kaçıran Beykan Şimşek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada üzgün olduğunu dile getirdi.


Beykan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Herkese kaçırdığım penaltı için üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Penaltı kaçırabilirim fakat kaçırdığım penaltı önemli bir zaman ve haftada olduğu için üzüntüm biraz fazla. Bu kadar güzel bir atmosferde gol ve galibiyet ile bitmesini çok istediğim bir akşamdı. Penaltı yine kaçırabilirim ya da bir başkası da kaçırabilir, hatalı gol yiyebiliriz, her şey olabilir ama söylemek istediğim ve değişmeyecek olan tek şey bu takımın sezon sonu şampiyon olarak ligi tamamlayacağı. Herkese destek mesajları ve güzel temennileri için teşekkür ediyorum.”   




 

Kaynak: Kaynak: YeniHaber Gazetesi
Yorumlar (2)
5454 8 yıl önce
Penalti kaçmadı penalti atılmadı kisaca iddia
Aynn 8 yıl önce
Aynen sakaryasporda oynuyosun çatalköprü sporda değilki