Sakaryasporda aidat ödemeleri karışık
Sakaryasporda aidat ödemeleri eşitlik ilkesine aykırı olduğu ileri sürüldü!
Eski başkanlar aidat ödemiyor, yeni üyeler giriş için 500 TL veriyor ancak Yeşil-Siyahlı kulüp yöneticileri eski üyelerden alacaklarını eski hesaplara göre tahsil etmeyi planlıyor.
Eski başkanlar aidat ödemiyor, yeni üyeler giriş için 500 TL veriyor ancak Yeşil-Siyahlı kulüp yöneticileri eski üyelerden alacaklarını eski hesaplara göre tahsil etmeyi planlıyor..
HASAPLAR KARIŞIK!
Nisan ayına kadar ödenmesi Tüzük gereği olan üye aidat ödemelerini yaşanan ekonomik kriz nedeniyle daha önce tahsil etmek isteyen Sakaryaspor kulübü kolları sıvadı ve bütün üyeleri arayarak borçlarını ödemeleri konusunda uyarı yapıyor. Yapılan Tüzük Tadilatı gereği yeni üyelerden giriş için 500 TL alan Yeşil-Siyahlı kulüp aynı kişilerden 50 TL aidat alırken eski üyelerden 5000 TL üyelik girişi aldığını unutuyor ve aylık olarak da 100 TL istiyor.
ANAYASAYA AYKIRI!
Sakaryaspor’un yaşadığı mali krizi yine eski üyelerden gelecek yaklaşık 300.000 TL üye alacakları ile aşmayı düşündüğü söylenirken bu arada yaşanan adaletsizliğin anayasanın eşitlik ilkesine aykırı olduğu da belirtiliyor. Eski üyelerin birçoğu yaşanan bu kargaşanın ve haksızlığın bir an önce ortadan kaldırılması için Sakaryaspor yönetimini göreve çağırırken birçok eski üyenin Avukat olan Başkan İsmail Gürses’in bu olayı çözmesini bekliyor.
TEBLİGAT YOK TELEFON VAR!
Sakaryaspor kulübünün üyelere alacakları için tebligat gönderme yerine telefon etmesi de kafaları karıştırırken birçok üye isyan ediyor ve “Resmi yollardan bizlere neden başvuru yapılmıyor da telefonlarla aranıyoruz” diyerek tepki gösteriyor.