Pamukovaspor'da Atmaca İstifa etti
Pamukovaspor Antrenörü Mehmet Atmaca görevinden istifa etti.
Pamukovaspor Antrenörü Mehmet Atmaca " Kan değişikliğinde fayda olduğunu düşündüğüm için istifa ediyorum" dedi.
İşte Atmaca'nın istifa açıklaması;
Mehmet Atmaca istifası ile ilgili yaptığı açıklamada " Bu güne kadar Pamukovasporumuzun hep zor zamanlarında, hiçbir beklenti içerisinde olmadan görev aldım. İlçemizin sportif anlamda ileride olması her zaman hedefim olmuştur.
Sezon başında Pamukovaspor Amatör Süper Lig maçalarına çıkamama tehlikesi ile karşı karşıyaydı. Bu noktada sayın belediye başkanımız Cevat Keser ve kulüp yönetiminin ortak kararı ile maçların başlamasına 10 gün kala takımımızı lige hazırladık. Şu an itibari ile de takımımızın play of iddiası devam etmektedir.
Bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde Pamukovaspor'un kurumsallaşması, takımımızın takımımızın daha yukarılarda yer alması için İlçe olarak takımımıza ve futbolcu kardeşlerimize sahip çıkmalıyız.
Pamukovaspor kulübü İlçemizin güzide kurumlarından bir tanesidir. Şuan kulübümüzdeki futbolcu kardeşlerimiz çok büyük fedakarlıklar yaparak kulübümüzün iyi yerleregelmesi için çaba sarfetmektedir.
Bu noktadan hareketle, futbolcu kardeşlerime, belediye başkanımız Cevat Keser'e, belediye başkan yardımcımız Osman Yılmaz'a, Kulüp başkanımız İlhan Metin ve Genel Kaptanımız Hüseyin Çeroğlu'na, yönetim kurulu üyelerine görev yaptığım süre içerisinde şahsıma ve kulubümüzesağladıkları destekten dolayı teşekkür ediyor görevimden bu gün itibari ile istifa ediyorum" dedi
Pamukovaspor kulüp başkanı İlhan Metin, Atmaca'nın istifası ile ilgili yaptığı açklamada kendisine teşekkür etti. Metin " Değerli hocamız Mehmet Atmaca Pamukovaspor'un en zor günlerimde fedakarca görev yapmıştır. Kendisine teşekkür ediyoruz. Hocamızın istifası kendi kararıdır saygı duyuyoruz. Pamukovaspor'un bundan sonraki yol haritasını ilerik günlerde kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.