Akademi Sakaryaspor, genel kurulu yapıldı
Akademi Sakaryaspor Derneği 1. Olağan genel kurulu SATSO toplantı salonunda yapıldı

2018 Yılında kurulan Akademi Sakaryaspor derneği birinci olağan genel kurulu bugün yapıldı. Sakaryaspor için bir çok sosyal proje hazırlayan Akademi Sakaryaspor Derneği’nin SATSO toplantı salonda yapılan genel kurulunda başkanlığa Yusuf Hacıoğulları seçildi.
Genel kurulda bir konuşma yapan başkan Yusuf Hacıoğullar; “Katılım gösteren, destek veren, projelerde emek veren tüm arkadaşlarıma, büyüklerime ve kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yönetim olarak asli görevimiz, Akademi Sakaryaspor'un gösterdiği girişimci ruhu sürekli beslemek ve projelerimiz için uygun özgür ortam sağlamaktır.
Ayrıca şehir kültürü, camia olabilmek, toplumsal bilinç gibi noktalara hizmet eden projelerin, anlamlı karşılık bulabilmeleri için bunları idrak edebilen, güçlü genç kitle ve liderler yetiştirmek en önemli katkımız olmalı.
İş birliği içinde çalışan güçlü proje gruplarına; bütçe, ekipman, uygun ortam ve ağ destekleri vererek koordinasyonu üst seviyeye çıkarmak amacındayız.
Tüm bunları yaparken aldığı sorumluluğu bilen ve taşıyan aynı zamanda sürekli hesap verme sorumluluğunu kaldırabilecek çevik bir yönetim oluşturduk. Bu çerçevede yolumuza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
*1. Dönem Yönetim Kurulu*
Yusuf Hacıoğulları *Başkan*
Ali Seba
Alpay Alev
Batuhan Severcan
Cem Kapankaya
Emre Baş
Eray Şık
Kaan Çatak
Mete Ocaklı
Oğuz Binkanat
Uğur Özen
Yusuf Yılmaz
*Denetleme Kurulu*
Atilla Yıldırımalp
Cihat Gökdemir
Faruk Sınır
Fuat Saltık
Nüvit Sipahier
Serkan Açıldı