Sakaryaspor Kulüp Başkanı Rauf Batuboylu Olağanüstü Genel kurulda yaşananlarla ilgili basın toplantısı yaptı.Kulüp binasında yapılan toplantıda Batuboylu yönetm kurulu olarak istifa ettiklerini söyledi.Toplantı devam ediyor.
Başkan Rauf Batuboylu kongre öncesi istifa edeceğim diye sözverdiği yönünde çıkan haberlere yalanlayarak;'Ben kongre öncesi yüksek divan ile görüşmem olmadı sadece kongre günü biz istifa etmeye hazırız yeterki birileri çıkıp TFF başvuran oyuncuların işlerini çözsün dedik.Dün gece 24.00'a kadar kulüpteydik bize gelip birşey söyleyen olmadı'' dedi
Pazartesi Günü serbestler
Başkan Rauf batuboylu TFF'ye başvuran oyuncular içerisinden Yunus ,İlkay,Harun, Ercan ve Haydar'ın sürelewrinin pazartesi günü dolduğunu belirterek eğer bir hafta içinde müdahale edilmez ise serbest kalacaklarını söyledi.Batuboylu ayrıca İlhan'nında takımdan ayrılırken 130 milyarlık alacağından feragat ettiğine değindi.
İstifa Ediyoruz
Sakaryaspor'un menfaatleri doğrultusunda atılacak her adıma öncülük edeceklerini söyleyen Rauf Batuboylu,Kongre günü istifa etmeyeceklerine dair birşey söylemediklerini aksine mevcut sorunu çözecek birilerinn olması durumunda istifaya ekip olarak hazır oldukları Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erkal Etçioğluna da ilettiklerini söyledi.
Rauf Batuboylu Sakaryaspor'un ilk 5 içerisinden kopmayacağına inandığını söyleyerek yarın sabah dernekler masasına istifalarını sunacaklarını belirtti