Bülent Uygun ve Cumhur Genç görüştü
Rüstemler Tesisleri’nde başkan adayı İbrahim Nalbant ile birlikte gelen Bülent Uygun, Sakaryaspor başkan vekili Cumhur Genç ile birlikte özel bir görüşme yaptı.

Rüstemler Tesisleri’nde başkan adayı İbrahim Nalbant ile birlikte gelen Bülent Uygun, Sakaryaspor başkan vekili Cumhur Genç ile birlikte özel bir görüşme yaptı. Uygun, görüşme sonrası yaptığı açıklamada her şey daha güçlü bir Sakaryaspor için dedi.
Sakaryaspor’un genel kurulu öncesinde yönetim çalışmalarına destek verdiği bilinen Sakaryalı ünlü teknik adam Bülent Uygun’un genel kurula başkan adayı İbrahim Nalbant ile gelmesi büyük dikkat çekti. Uygun, genel kurul salonunda kısa bir süre kaldıktan sonra Sakaryaspor başkan vekili Cumhur Genç ile baş başa bir görüşme yaptı. Yaklaşık yarım saat süren toplantı sonrası Bülent Uygun basın mensuplarının sorularını yanıtladı
Güçlü bir Sakaryaspor oluşturulması için elinden gelen desteği vermeye çalışıyorum diyen Uygun; ‘’Cumhur Genç başkanla kısa bir görüşme yaptık. Kendisine zaten adaylık düşünüyormuş. Ben kimseye aday ol ya da olma diyecek durumda değilim. Sakaryaspor için en iyisi neyse o olsun. Bu şehrin abisi Ekrem Yüce başkanım ne derse biz onu yapmaya hazırız’’ dedi.