Divan Kurulu Vali Büyük'ü ziyaret etti
Vali Büyük'den destek sözü
Divan Kurulu, Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret ederek Sakaryaspor’a destek istedi.

Divan Kurulu, Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret ederek Sakaryaspor’a destek istedi. Vali Büyük, şehrin markası olan Sakaryaspor’u ortada bırakmayacaklarını belirterek, “Gücümüz nispetinde ne gerekiyorsa yapacağız” dedi
Genel kurulda adayların çekilmesi üzerine ellerinde kalan Kulübü yeniden genel kurula hazırlayan Divan, genel kurula kadar futbolcuların maç başı alacaklarını ödemek için çözüm arayışına devam etti. Erkal Etçioğlu, Muammer Güneş ve Akın Aksakal’dan oluşan Divan Kurulu, Büyükşehir ve Adapazarı belediye başkanlarının ardından Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret ederek Sakaryaspor’a destek istediler. Vali Büyük’ten koordinasyon gücünü kullanarak şehrin takımına sahip çıkmasını isteyen Divan Kurulu, el birliği ve iyi niyet çerçevesinde bu sorunun çözülmesini istedi. Vali Büyük, Divan Kurulu’nu oldukça sıcak karşılarken, “Sakaryaspor bu şehrin markası. Markalar hiç kolay elde edilmiyor. Bizde bu markaya sahip çıkmalıyız. Gücümüz nispetinde elimizden ne geliyorsa yapmalıyız ve yapacağızda” dedi.
Yüksek Divan toplanıyor
Divan Kurulu Başkanı Erkal Etçioğlu, Vali Büyük’ün ilgisine teşekkür ederken, 7 Haziran Pazartesi akşamı Yüksek Divan Kurulu’nun Kulüp İdari binasında bir araya geleceğini belirterek, “Bu toplantıda yaptığımız görüşmeleri ve elde edilen sonuçları ortaya koyacağız. Acil çözüm bekleyen futbolcu alacaklarına da inşallah o gün çözüm bulacağız” şeklinde konuştu.