Eskişehirspor-Sakaryaspor: 3-1 (A2)
Sakaryaspor Eskişehirspor A-2 Takımı karşısında tutunamadı ve 3-1 mağlup olarak puan cetvelinde 10 Puanla 4. Sırada kaldı.

A-2 Ligi 3. Grupta mücadele eden Sakaryaspor A-2 Takımı klasman liginin 9. Hafta maçında Eskişehir Vali Hanefi Demirkol çim sahasında karşılaştığı Eskişehirspor A-2 Takımı karşısında tutunamadı ve 3-1 mağlup olarak puan cetvelinde 10 Puanla 4. Sırada kaldı.
İlk yarısının 1-0 Eskişehirspor lehine kapandığı karşılaşmanın ikinci yarısında Eskişehirspor 2-0 Öne geçti. Sakaryaspor Aykut Duranın golüyle umutlandıysa da maçın 90+1. Dakikasında Eskişehirspor bir gol daha buldu ve maçı 3-1 kazanarak puan cetvelinde 9 puanla Sakaryaspora yaklaştı. Bu grupta dün evinde Bursaspor ile 0-0 Berabere kalan Boluspor 16 Puan ve averajla liderliğini sürdürürken, Tanvanlı Linyitsporu 2-0 Yenen Balıkesirspor da 16 Puan yaptı ve Bolusporun ensesine yapıştı. Boluspor ile berabere kalan Bursaspor ise 14 Puanla üçüncü sırada kaldı.