Fetiheye maçı kadrosu netleşiyor
Muharrem Kulübeye
Bölükbaşı, Fethiyespor maçı öncesinde ilk onbiri oluşturmaya çalışıyor.
Bölükbaşı, Fethiyespor maçı öncesinde ilk onbiri oluşturmaya çalışıyor. Dünkü idmanda Muharrem'i yedek takımla çalıştıran Bölükbaşı, bu oyuncunun yerine Gökhan'ı ön libero da oynattı.
Sakaryaspor'da sezon başından bu yana forma giyen Muharrem Efe, Pazar günü oynanacak Fethiyespor maçı öncesi yapılan idmanda Teknik Direktör Murat Bölükbaşı tarafından yedek takımda oynatıldı. Kafasında ilk onbiri oluşturmaya çalışan Bölükbaşı, Muharrem'in yerine Gökhan ile Yunus'u bu bölgede denedi.
Dün yapılan çift kale maçta Gökhan-Yunus ikilisini hiç değiştirmeyen Bölükbaşı'nın Fethiye karşısınada bu kadroyla çıkması bekleniyor. Bölükbaşı kalede Harun'a savunmada Levent, Aytaç, Şaban Berat orta sahada İlhan Gökhan, Yunus Mesut Görkem ieri uçta ise İlkay'a görev verdi.
Haber Tarihi : 27 Ekim 2010 Çarşamba