Futbolcular, Bizim haberimiz yok diyor
TFF'ye başvuran Futbolcular ile sorun devam ediyor
TFFye başvuran alacaklı futbolcuların çoğu hiçbir yönetici ve sorumlu kimseyle konuşmadıklarını söylerken, yöneticiler, Borç sorununun büyük kısmını çözdük diyorlar.
TFFye başvuran alacaklı futbolcuların çoğu hiçbir yönetici ve sorumlu kimseyle konuşmadıklarını söylerken, yöneticiler, Borç sorununun büyük kısmını çözdük diyorlar.
KİMSE KONUŞMADI
Sakaryaspordan alacaklı olan eski oyuncuların TFFye başvurmasından dolayı Yeşil-Siyahlılar, transfer yapamıyor. Başkan ve Yöneticiler, basın yoluyla herkesi bilgilendirmek için Sorunların büyük bir bölümünü çözüme kavuşturduk derken, alacaklı olan futbolcular ise, Bizimle kimse konuşmadı. Ne sorumlu kişiler ne de yöneticiler dedi.
SORUN BÜYÜK
1 Ocak 2010 tarihi itibaren Sakaryasporun transfer yapabilmesi için kulüpten alacaklı olan eski oyuncuların feragat etmesi gerekiyor. Ne yazık ki bu futbolcularla hiç kimsenin görüşmediği ortaya çıktı. Alacaklı olan sporcularla görüşmenin yapılmaması dikkat çekiyor. Birileri yalan söylüyor ancak kimin yalan söylediği de Ocak ayında ortaya çıkacak?
Kaynak:BizimSakarya