Gökhan Kök 2 Yıllık Sözleşme imzaladı
İlkay, Harun ve Salihten sonra dün Gökhan Köke de imza attırıldı.
Sakaryaspor’un transfer komitesi canla başla çalışıyor. İlkay, Harun ve Salih’ten sonra dün Gökhan Kök’e de imza attırıldı. Yönetici Orhan Şeşen “Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz” dedi.
ŞU AN SIKINTI YOK
Sakaryaspor’da son günlerde yaşanan gelişmeler taraftarın yüzünü güldürüyor. Şampiyon olan kadroyu koruyacaklarının altını çizen yönetim, dediğini yapacak gibi. Futbolcularla birer birer anlaşan transfer komitesi, dün de Gökhan Kök’e imza attırdı. Konu hakkında açıklama yapan Orhan Şeşen “Kadroyu koruyacağımızı başta söylemiştik. Şu ana kadar sıkıntımız yok” diye konuştu.
HEPSİYLE GÖRÜŞÜLECEK
Transfer komitesinin diğer ismi Fatih Buruşoğlu ise “İmzalar birer birer gelmeye devam edecek. Gökhan’la anlaştığımız için mutluyuz. Gökhan’ın bizdeki yeri ayrıdır. Yaşanan sıkıntılı dönemlerde, bize hesap numarası vermeyen iki kişiden biridir. Diğeri ise Orhan Alemdar’dır. Futbolcuların hepsiyle görüşeceğiz. Sözleşmesi biten bitmeyen fark yapmaz. Hepsiyle anlaşarak yola çıkacağız” dedi