Gürses'e rakip çıkacak mı?

Sakaryaspor başkanlığına tekrar adaylığını koyan Başkan İsmail Gürses'in karşısına rakip çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

Sakaryaspor 03.01.2012, 17:15
Gürses'e rakip çıkacak mı?
Sakaryaspor başkanlığına tekrar adaylığını koyan Başkan İsmail Gürses'in karşısına rakip çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.



11 Ekim'de yapılması planlanan genel kurulda Sakaryaspor başkanlığına tekrar adaylığını koyan Başkan İsmail Gürses'in karşısına rakip çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

Rakip

15 Haziran'da göreve gelen İsmail Gürses ve ekibi 3.5 aylık süreçte hemen kongre kararı almak zorunda kaldı. Başarısız bir yönetim biçimiyle Sakaryaspor'da görev yapan Başkan İsmail gürses, her şeye rağmen başkalığa adaylığını koydu. 11 Ekim'de yapılması planlanan kongre öncesinde Gürses'in karşısına rakip çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor. Kulislerde bir önceki yönetimden bazı isimlerin liste çalışması yaptığı konuşuluyor.

İstemiyor

Başkan İsmail Gürses tekrar adaylığını açıklasa da yakın çevresine Sakaryaspor'dan sıyrılmak istediğini söylediği konuşuluyor. Maddi ve manevi olarak şehrin önde gelen isimlerinden beklediği desteği bulamayan Gürses'in bu yüzden adaylığını koymasına rağmen çekingen tavır sergilediği öğrenildi. Ayrıca Gürses'in kongrede karşısına rakip çıkması halinde çekileceği konuşuluyor.

Yorumlar (0)