MHK’ye Trabzonlu hakem tepkisi
Merkez Hakem Kurulu, Sakaryaspor’un, Ankara Demirspor ile Antalya’da oynayacağı play-off çeyrek final karşılaşmasına Trabzon Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Bülent Birincioğlu’nu görevlendirdi.

Merkez Hakem Kurulu, Sakaryaspor’un, Ankara Demirspor ile Antalya’da oynayacağı play-off çeyrek final karşılaşmasına Trabzon Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Bülent Birincioğlu’nu görevlendirdi. Ankara Demirspor’un teknik direktörü Bahaddin Güneş’in de Trabzonlu olması nedeniyle MHK’nin bu ataması tepki topladı.
Bu sezon özellikle pandemi sürecinde TFF’nin verdiği kararlardan Sakaryaspor bir hayli zarar gördü. Sakaryaspor taraftarı yapılan atamanın adil olmadığını ve Trabzon bölgesi hakeminin bu maça verilmesine isyan etti.
Sakaryaspor’un son olarak 18 Mayıs 2018’te evinde oynadığı Bandırmaspor play-off maçını yönetmiş müsabaka 1-1 tamamlanmıştı.
Başkan Cumhur Genç’te bu atamaya sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.
İşte Cumhur Genç’in attığı twit…