Oluşumcular Yönetimi İstifaya Çağırdı
"Aday değiliz" diyen mevcut yönetime, oluşumcuların mesajı bu oldu: "Boşa geçirilecek bir gün dahi yok. Sürecin hızlıca nihayete ermesi, herkesin işini yapması için gerekenler yapılmalı "

Yeni Sakarya Gazetesi'nin haberine göre; Sakaryaspor'un eski başkan ve yöneticilerinin, oluşum hareketi dün akşam durum değerlendirmesi için toplandı. Başkan adayı Selahattin Aydın'ın, oluşum heyetine süreçle ilgili bilgiler aktardığı toplantıda, gündem taraftar başkan Metin Doğrucan'ın aday olmayacağına yönelik açıklaması oldu. Mevcut yönetimin yaptığı açıklamanın memnuniyetle karşılandığı belirtilirken, toplantı sonrası oluşum cephesinden de açıklama geldi.
MEVCUT YÖNETİME TEŞEKKÜR
"Mevcut yöneticilerin, adaylığımız durumunda aday olmayacaklarını açıklamalarını saygı ve teşekkürle karşılıyoruz. İnanıyoruz ki, takımımızın 12'nci gücü her zaman olduğu gibi Sakaryaspor'u desteklemeye devam edecektir. Sakaryaspor tarihinde hiçbir zaman olmadığı şekilde tüm yöneticiler, taraftarlar ve spor basını şehrin yöneticileriyle bir olup Sakaryaspor'un geleceği için çalışacaklardır.
KONGREYİ BEKLEMEDEN
Zamanı önemsiyoruz. Boşa geçirilecek bir günümüz dahi yok. Sürecin hızlıca nihayete ermesi ve herkesin işini yapabilmesi için gerekenler yapılmalı" Açıklamanın son cümlesi, Selahattin Aydın'ın başkan adaylığıyla girilecek kongreye dek, oluşumcuların kulübün idaresini de devralma talebi olarak yorumlandı. Başkan Metin Doğrucan ve yönetiminin, iç transfer başta olmak üzere çalışmalar için oluşumun önünü açması isteniyor"