
Sakaryaspor’da yeni sezon öncesi uzun süredir tartışma yaratan teknik adam sorunun çözülmesinin ardından gözler şimdi transfer harekatına çevrildi. Yeşil Siyahlı ekipte Pazartesi’den itibaren transferde çok yoğun mesai yaşanması bekleniyor.
İLK ADIM TAMAM
8 Ağustos’ta yapılan Olağanüstü genel kurulda göreve gelen Muhammet Kıratlı ve ekibi aradan geçen iki haftalık süreçte sportif konularda neredeyse hiç adım atmamıştı. Geçtiğimiz sezon son üç haftasında göreve gelen ve sözleşmesi devam eden teknik direktör İrfan Buz ile yola devam kararı alan yeşil siyahlılarda şimdi gözler kurulacak kadroya çevrildi.
8 FUTBLOLCU VAR
Sakaryaspor’da geçtiğimiz sezon kadroya mücadele eden 8 futbolcunun sözleşmeleri devam ediyor. Yabancı oyuncular, Kaleci Szumski, Kakuta, Totre ve Kabov’un yanı sıra Burak Altıparmak, Burak Çoban, Serkan Yavuz ve Batuhan Çakır’ın sözleşmeleri devam ederken teknik heyetin raporu doğrultusunda bu oyunculardan büyük bir bölümü ile yolların ayrılması bekleniyor. Teknik Direktör İrfan Buz’un geçtiğimiz sezon Amed’ten kiralanan Nicolas Nkoulou’nun yeniden kiralanmasına sıcak baktığı öğrenildi.
ANKARAGÜCÜ DAMGASI
Teknik Direktör İrfan Buz’un verdiği rapor doğrultusunda transfer harekatına başlatan yeşil siyahlı yönetim ilk olarak geçtiğimiz sezon 1.Lig’e veda eden Ankaragücü’nde mücadele eden oyunculara yöneldi. Sarı Lacivertli ekipte forma giyen yabancı oyuncular Rijad Bajic ve Renaldo Cephas'ın yanı sıra savunma oyuncuları Mert Çetin ve Hayrullah Bilazer’i takibe alan temsilcimiz bu oyuncularla yapılacak görüşmelerin ardından transferlerine karar verecek.
Öte yandan Sakaryaspor yönetimi Süper Lig’den düşen Bodrumspor’da forma giyen sağ bek Üzeyir Ergün ve Bandırmaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Remi Mulumba ile de yakından ilgileniyor.