Sanika Boru Çephesinde netlik yok
Teknik Direktör Bülent Uygun, Sakaryaspora sponsor olması beklenen Sanica Boru için Ali Fatinoğlu ile Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlunu yarın bir araya getirmeyi planlıyor.
Teknik Direktör Bülent Uygun, Sakaryaspora sponsor olması beklenen Sanica Boru için Ali Fatinoğlu ile Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlunu yarın bir araya getirmeyi planlıyor.
UYGUN SAKARYAYA GELDİ
Pro-Lisans kursundan önceki gün dönen Teknik Direktör Bülent Uygun, dün Sakaryadaydı. Sürekli kriz içinde yer alan ve bugün için zorda kalan Sakaryasporun son umudu olarak görünen Bülent Uygunun Sanica Borunun Karasuya yapacağı yatırım için Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ile dün yine görüştüğü ve gerekli bilgileri edindiği de öğrenildi.
FATİNOĞLU İLE GÖRÜŞECEK
İspiroğlundan yeşil ışık alan Uygunun bugün ise; Sanica Borunun patronu Ali Fatinoğlu ile bugün yarın ki buluşmalar için randevu girişiminde bulunacağı da belirtildi. Daha önce Fatinoğlundan yatırım için söz alan Uygunun İspiroğlu ile birlikte Sanica Borunun Sakaryaspora sponsor olabilmesi ve Karasuya bu yatırımın gelmesi için uğraştığı da gözlerden kaçmıyor.
BUGÜN NETLEŞECEK: Daha önce Fatinoğlu ve İspiroğlu ile görüşen ve Sanica Borunun Karasuya gelmesi için söz alan Uygun, şimdi de bu ikiliyi bir araya getirmenin peşinde.)
KAYNAK: ADAPOSTASI