Selahattin Aydın'dan taraftara ceza uyarısı

Sakaryaspor’un dünkü idmanını izleyen Selahattin Aydın, “Cezalardan ikrah geldi, taraftar takımına böyle zarar verir mi?” diye sordu

Sakaryaspor 20.12.2014, 10:26 20.12.2014, 22:06 SporExpres
Selahattin Aydın'dan taraftara ceza uyarısı
Başkan Selahattin Aydın, puan kayıpları kadar saha olayları nedeniyle ödenen cezalara da taktı. Başkan Aydın, “Cezalardan ikrah geldi, taraftar takımına böyle zarar verir mi?” diye sordu 


Sakaryaspor’un dünkü idmanını izleyen Selahattin Aydın, kadro dışı bırakıldığı söylenen futbolcularla ilgili konuşmaktan kaçındı. Aydın, son haftalarda saha için olayları nedeniyle gelen cezalar üzerinde durmayı tercih etti ve sert açıklamalarda bulundu.


Aydın, şöyle konuştu: “”Geçen yılki Manavgat maçından bu yana kulübe kimler ceza getirdiyse onlar hakkında icra başlatmak gerek. Yazık değil mi,   bir kulüp her maçta ceza yer mi? Bir maçımızda da ceza almayalım. Olmaz böyle şey, kulübe kim ceza getirtiyorsa bedeline katlanır,”

Yorumlar (0)