Taraftardan tatlı morali
Adana maçının provası yapıldı
Sakaryaspor'un, Atatürk Stadı'nda yaptığı çift kaleyi izlemeye gelen taraftarlar idmanın sonunda futbolculara tatlı ikramında bulundu.
Sakaryaspor'un, Atatürk Stadı'nda yaptığı çift kaleyi izlemeye gelen taraftarlar idmanın sonunda futbolculara tatlı ikramında bulundu. İkramdan dolayı mutlu olan futbolcularda taraftarlara Adanaspor karşısında galibiyet sözü verdi
Sakaryaspor, Pazar günü Adanaspor'la yapacağı zorlu karşılaşmanın son provasını dün Atatürk Stadı'nda gerçekleştirdi. İdmanda futbolcuların hırsları gözlerden kaçmadı.
Sakaryaspor, Adanaspor'la oynayacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına dün Atatürk Stadı'nda yaptığı son ciddi prova ile devam etti. Antrenmanda sakatlıkları nedeniyle Hasan Yiğit ve Süleyman katılmazken, gribal enfeksiyona yakalanan Abdülvahit'te çalışmada yer almadı. İdmanda futbolcuların hırslı ve moralli olmaları gözlerden kaçmadı.
Teknik Direktör Engin İpekoğlu'nun, Adanaspor karşısında sahaya süreceği kadroyu gördüğü idmanda sakatlığı nedeniyle maçta oynayamayacak olan Süleyman'ın yerine defansta Serkan'a şans verdi. Başarılı teknik adamın galip gelen takımdan Serkan ve Burak dışında oyuncuları değiştirmemesi de dikkat çekti
Kaynak:yenihaber
Haber Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma