Toçoğlu Sakaryaspor İdmanını ziyaret etti

Sakaryaspor Bölükbaşı gözetiminde sabah ve akşam olmak üzere çift antrenman yapıyor


11 Temmuz’da toplanan ve Rüstemler Tesisleri’nde ilk edap 18 günlük kampa giren futbolcular, Teknik Direktör Murat Bölükbaşı ve yardımcıları ile birlikte hergün çift antrenman yapıyor.

Sakaryaspor 03.01.2012, 18:10
Toçoğlu Sakaryaspor  İdmanını ziyaret etti
Sakaryaspor Bölükbaşı gözetiminde sabah ve akşam olmak üzere çift antrenman yapıyor





11 Temmuz’da toplanan ve Rüstemler Tesisleri’nde ilk edap 18 günlük kampa giren futbolcular, Teknik Direktör Murat Bölükbaşı ve yardımcıları ile birlikte hergün çift antrenman yapıyor. İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Teknik Direktör Murat Bölükbaşı, “Çok istekli çalışıyoruz. Oyuncularımızın arzulu ve hırslı olmasından son derece memnunum. Aşırı sıcak havalara rağmen yok yorucu olan idmanlarımızda futbolcularımız seslerini çıkarmadan ellerinden geleni yapıyorlar” dedi.





Antrenmanı Genel Kaptanlar urat Tıknaz ile Engin Tantan’da izlerken, ayak tarağından ameliyat olan Kerem antrenmanı yedek kulübesinden izledi. Ayak bileğinden hafif sakatlığı bulunan Şaban antrenmana katılmadı. Yine hafif sakatlığı bulunan Metekan Yılmaz ise saha kenarında ısınma hareketleri yaptı.









 





Toçoğlu izledi..





 













Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Rüstemler Tesisleri’nde kampta olan takımımızı ziyaret ederek, antrenmanlarını izledi.

Yorumlar (0)