Transferin çözümü Ağaoğlu&Fi Yapı

Transfer engelini aşmak için çözüm üretmeye gayret içinde bulunduklarını söyleyen başkan Erdal Taşkın, Ağaoğlu ile görüştüklerini bildirdi


Sakaryaspor kulüp başkanı Erdal Taşkın ve yönetici Levent Tunç Serdivan AVM’de kahvaltıda basınla buluştu.

Sakaryaspor 03.01.2012, 20:35
Transferin çözümü Ağaoğlu&Fi Yapı
Transfer engelini aşmak için çözüm üretmeye gayret içinde bulunduklarını söyleyen başkan Erdal Taşkın, Ağaoğlu ile görüştüklerini bildirdi


Sakaryaspor kulüp başkanı Erdal Taşkın ve yönetici Levent Tunç Serdivan AVM’de kahvaltıda basınla buluştu. Sohbet şeklinde geçen toplantıda Sakaryaspor enine boyuna tartışıldı





 Transferin çözümü Ağaoğlu&Fi Yapı



Transfer engelini aşmak için çözüm üretmeye gayret içinde bulunduklarını söyleyen başkan Erdal Taşkın, Ağaoğlu ile görüştüklerini bildirdi. Taşkın “Ağaoğlu’ndan maliyet fiyatlarının da altında 20 Daire almak istiyoruz. Bu parayı cebimizden verip 150’şer Bin TL’lik daireleri borçlu olduğumuz kişilere verip, borçlarımızı sıfırlamayı düşünüyoruz. BU anlamda taşın altına elimizi sokup, transferin önünü açacağız. Fi Yapı’da bizelere katkı verecek” dedi.



 Bizleri rahatsız eden hainler var



Yönetimdeki arkadaşlarını ve kendisinin sürekli beynini karıştıran hainlerin olduğunu ifade eden başkan Taşkın “sürekli telefonlar ve yüz yüze ekipteki arkadaşlarımızın şefkini kıran Sakaryalıyım diyen ve eski yönetimden insanlar var. ‘yanarsın, çok borcu var, intihar edersin, istifa et” diyen Sakaryaspor’un temelini kazıyan insanlar var. Sakaryaspor’a zarar veren bu insanlardan kurtulmalıyız”



 Altın Koltuk için 100 boş yer



200 kişilik altın koltuk projesi ürettiklerini bildiren Başkan Taşkın “1 koltuk 10 Bin TL. Toplam 200 Koltuk var. Bunlar sembolik olacak. Tabiki geldiklerinde kendi yerlerine oturacaklar. Bu şehirde kazanan nemalanan, bu takıma şuanki konumlarını borçlu isimlere yönelik başlattığımız bir projedir. Hem makul fiyat. 200 kişiden 10’ar bin TL toplam 2 Milyon TL yapar. Bu paranın üzerine ilave bizde 1 Milyon cebimizden koyarsak toplam 3 Milyon TL eder. Bununla da ahat rahat transferin önünü açabiliriz”



 Transferi açamazsam durmayız



Sakaryaspor’un ihtiyacı olan ve keisnlikle transferin açılmasının gerektiğine işaret eden Başkan Taşkın “kesinlikle transferin önünü açacağız. Bunu başarabilirsek ben gazetelerde resmimi bile görmek istemiyorum. Çünkü biz bu sıkıntıyı gidermek adına buradayız. Ancak transferi açamazsam 1 dakika dahi burada durup, koltuğa yapışmam. Reklama ihtiyacım yok. Koltuk sevdamız yok. Böyle bir tehlikeyle burun buruna kalırsak, transferi açabilecek duruma gelemezsem hemen genel kurul kararı alırım”



 25 kuruş alacak ve gelir yok



Ne stat içi reklamar, ne de forma reklamları ne de herhangi bir gelirin söz konusu olmadğını, kendilerine devir eden bir gelir olmadığını bildiren Başkan taşkın “25 Klruruş alacak yok. 25 Kuruş gelir yok. 1025 TL Su’dan gelir olmuş. Bu 1 aylık süreçte Açık Oto Pazarından 600 TL var. Toplamda 1625 TL 1 aylık kasaya giren gelirimiz. Bize eski yönetimdem devir olan kuruş gelir kapısı, alacak yoktur. Hepsi tahsil edilmiş. Kombinelerden bile gelir yok. Belediyelerden kombinelerde bir şekilde tahsil edilmiş. Kısacası gelirimiz 0 TL.





 



sakaryaspor haber, sakaryaspor haberleri,  sakaryaspor.com.tr , sakarya spor, tatangalar, Sakaryaspor fikstürü, Sakaryaspor maç, Sakaryaspor futbolcu kadrosu, Sakaryaspor transfer, sakaryaspor maç özeti, sakaryaspor, tatangalar,

Yorumlar (0)