Vali Atak'dan destek toplantısı

Vali Hüseyin Atak sivil toplum örgütlerinin başkanları ile bir araya gelerek kulüp yararına yemek düzenleme kararı aldılar.

Sakaryaspor 03.01.2012, 16:40
Vali Atak'dan destek toplantısı
Vali Hüseyin Atak sivil toplum örgütlerinin başkanları ile bir araya gelerek kulüp yararına yemek düzenleme kararı aldılar. Yemeğe katılacakların listesi titizlikle hazırlanıyor



Vali Hüseyin Atak sivil toplum örgütlerinin başkanları ile bir araya gelerek kulüp yararına yemek düzenleme kararı aldılar. Yemeğe katılacakların listesi titizlikle hazırlanıyor



Liste çalışması

Sakaryaspor'a ekonomik destek sağlamak amacıyla Vali Hüseyin Atak önderliğinde düzenlenecek yemek için çalışmalar başladı. Sakaryaspor, SATSO, SESOB ve Ticaret Borsası başkanlarının katıldığı toplantıda takıma katkı sağlayacağı düşünülen herkesin yemeğe katılımı noktasında hassasiyet gösterilmesi kararı alındı.



Adaylar var

Kulübün yararına düzenlenecek yemeğe başta büyükşehir adayları olmak üzere belediye başkan adaylarının tamamının davet edileceği gelen haberler arasında. Oldukça büyük bir katılım sağlamayı planlayan Vali Hüseyin Atak, sivil toplum örgütlerinin başkanlarından liste konusunda titiz davranmalarını istedi.



Seçimden önce

Sakaryaspor yönetimi, Vali Hüseyin Atak'ın organize edeceği yemeğin yerel seçimlerden önce yapılmasının ilgi açısından çok önemli olduğunu düşünüyor. Liste çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını düşünen yöneticiler başarıya giden yolda şehri yanlarında görmekten mutluluk duyacaklarını açıkladı.

Yorumlar (0)