Yıldız Erkekler Basketbol'da Şampiyon Mefkure
Ortaokulun potadaki büyük heyecanı oynanan final maçlarıyla sona erdi

Basketbol Yıldız Erkekler Basketbol İl Birinciliği dün sona ererken, şampiyonluğa Özel Erenler Güneş Ortaokulunu mağlup eden Özel Mefkure Ortaokulu ulaştı.
SADECE 3 SAYI FARKLA
2019/2020 yılı Sakarya ili basketbol yıldızlar erkekler basketbol turnuvasında final maçında Özel Mefkure Ortaokulu ile Özel Erenler Güneş Ortaokulu karşı karşıya geldi. Turnuvanın galibi 47-44’lük sonuçla Özel Mefkure Ortaokulu oldu. Özel Erenler Güneş Ortaokulu turnuvayı ikinci olarak tamamladı. Zübeydehanım Ortaokulu üçüncü olurken Özel Ada Anka Ortaokulu ise dördüncü olarak tamamladı.
BABASI SAHAYA DALDI!
Final maçında özel erenler güneş orta okulu oyuncusu Yusuf’un pozisyon esnasında kaşının açılmasıyla sporcunun babası saha içine girerek hakeme tepki gösterdi. Bu olaydan sonra tribünlerde veliler arasında tatsız görüntüler ortaya çıktı. Ortaokul maçında, kendi oğluna kasten yapılmayan bir faulden dolayı sahaya giren baba ise maçı izleyenler tarafından büyük tepki gördü.
BAŞKAN YÜCE DE GELDİ
Final maçına Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem Yüce de katıldı. Şampiyon Özel Mefkure Ortaokuluna kupasını Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Memiş Güzeldal, ikinci Özel Erenler Güneş Ortaokuluna kupasını Turan Bölükbaş, üçüncü Zübeydehanım Orta Okuluna kupasını Güven Yücel, dördüncü Özel Ada Anka Ortaokuluna kupasını ise Özel Güneş Okulları Müdürü Ahmet Çoban verdi.