Abdulsamet Başar madalya ile döndü
Büyükşehir Belediyesi güreş sporcusu Abdulsamet Başar, Ankara’da düzenlenen Büyükler Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası’nda, önemli bir başarıya imza atarak şampiyonayı gümüş madalyayla ikinci sırada tamamladı.

MADALYA GELDİ
82 kilogramda zorlu rakiplerine karşı mücadele veren temsilcimiz, şampiyonayı gümüş madalyayla ikinci sırada tamamladı.İlk turda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Hasan Berk Kılınç’ı, ikinci turda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Hasan Basri Yıldırım’ı mağlup eden Başar, çeyrek finalde Ankara TEİAŞ’tan Yüksel Sarıçiçek’i saf dışı bıraktı. Yarı finalde ise Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden Ali Osman Erbay’ı sayı tuşu ile geçen Başar, finale yükseldi ve şampiyonayı ikinci tamamlayarak gümüş madalyanın sahibi oldu.
GURURLANDIK
Turnuva sonrası başarılı sporcuyu ağırlayan Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Enes Zengin, “Abdulsamet gösterdiği başarıyla hepimizi gururlandırdı. Elbette bu başarı büyük bir azmin, disiplinin ve kararlılığın sayesinde oluştu. Kendisinin minderdeki mücadelesi, sporcu ruhu ve hiç vazgeçmeyen duruşu tüm genç sporcularımıza da ilham verdi. Bu büyük başarının, gelecekte daha nice zaferlerin habercisi olduğuna inanıyoruz. Ben bu vesile ile sporcumuz Abdulsamet Başar’ı ve