Ada Karate'de terfi heyecanı
Ada Karate Akademi Kulübü ilk kuşak imtihanını gerçekleştirdi. 75 sporcunun katıldığı sınav sonunda tüm sporcular başarılı olarak bir üst kuşağa yükselmenin mutluluğunu yaşadı.

75 SPORCU KATILDI
İlimizin yeni kulübü Ada Karate Akademi Kulübü ilk kuşak imtihanını yaptı. Fatih Aksoy ,Ziada Motasem, Halime Irak ve İsmail Yılgın nezaretinde yapılan kuşak imtihanına 75 sporcu katıldı. 4 ay önce kurulan kulüp ilk kuşak imtihanını yaşayan sporcular sınavda tüm hünerlerini sergiledi. Salgın nedeniyle, ebeveynlerin alınmadığı imtihanlarda, 29 sporcu sarı, 5 sporcu turuncu, 8 sporcu yeşil, 30 sporcu da mavi ve kahverengi kuşaklara terfi etmeye hak kazandı. İmtihan sonunda başarılı olan karatecilere düzenlenen törenle başarı belgeleri takdim edildi. Velilerde imtihan sonunda üst kuşağa yükselen çocuklarını kutlayarak başarılarının devamını diledi.
GURURU YAŞADIK
Kulüp olarak ilk imtihanlarını yapmanın gururunu yaşadıklarını belirten Ada Karate Akademi antrenörleri Fatih Aksoy, Halime Irak ve Ziada Motasem, “Çocuklarımız kuşak terfi imtihanına girecekleri için çok heyecanlılar. Hocaları olarak bizler de, onların bu heyecanına ortak oluyoruz. İmtihan sırasında sporcularımıza maske taktırdık. Bizler için, çocuklarımızın sağlığı her şeyden daha önemli. Ada Karate Akademi olarak hedefimiz, milli takımlar düzeyinde başarılı karateciler yetiştirmek. Bunun için, elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Yetenekli sporcularımız var. İnanıyoruz ki; disiplinli ve programlı bir çalışma neticesinde, bu çocuklar karatede çok iyi yerlere gelecekler” ifadesini kullandı.