Hedefi Dünya Şampiyonluğu!
15-16 Mayıs tarihlerinde Trabzon ilinde yapılan Okullar Puanlı Atletizm Türkiye Birinciliği yarışmalarında Uzun atlama yarışmalarında Birinci 100 metre Engel yarışmasında ikinci olan başarılı sporcumuz Dünya Şampiyonasına katılma hakkı elde etti.
İlimizin başarılı atleti Serenay FİL Okullar Dünya Şampiyonasına gidiyor.
15-16 Mayıs tarihlerinde Trabzon ilinde yapılan Okullar Puanlı Atletizm Türkiye Birinciliği yarışmalarında Uzun atlama yarışmalarında Birinci 100 metre Engel yarışmasında ikinci olan başarılı sporcumuz Dünya Şampiyonasına katılma hakkı elde etti. İstanbul Fenerbahçe Spor kulübü lisanlı sporcusu olan başarılı sporcunun Çalıştırıcısı Arifiye Spor İlçe Müdürü İbrahim ARKAN:
Serenay ile 8 yıldan beri birlikte çalışıyoruz. Hedefimiz tabiiki Olimpiyatlar.
Sporcum Lise 3. Sınıfta okuyor. 3 yıl önce hedeflediğimiz çalışmalarımız istediğimiz gibi gidiyor.Geçen yıl Avrupa Kulüpler Şampiyonasında 3. Balkan Yıldızlar Şampiyonasında ise 2. olmuştu. Okullar Dünya şampiyonası 22-27 Haziran tarihleri arasında Çek Cumhuriyetinde yapılacak. Hacı Zehra Akkoç Kız Lisesi adına Okullar Dünya Şampiyonası yarışmalarına katılacak olan başarılı sporcu Okul tarihinde de bir ilki yaşıyor.Dünya şampiyonasında 2 branşta yarışmalara katılacak olan sporcu Uzun atlama ve 100 m. Engel yarışmalarına katılacak.Hedefimiz Dünya Şampiyonasında en üst sırada yer almak.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.