Hendekli Karetecilerden 3 Madalya
Hendekli Karatecilerin İstanbuldan 3 Madalya ile döndü
Hendek Belediyesi Karate Kulübü, İstanbul'da yapılan Uluslar arası İstanbul Open Karate Turnuvası'nda iki birincilik bir üçüncülük alarak ilimizin gururu oldular.

Hendek Belediyesi Karate Kulübü, İstanbul'da yapılan Uluslar arası İstanbul Open Karate Turnuvası'nda iki birincilik bir üçüncülük alarak ilimizin gururu oldular.
3 tane derece
41 ülkeden 700 sporcunun katıldığı turnuvada Hendek Belediyesi Karate Kulübü 9 sporcuyla mücadele etti. Kıyasıya geçen müsabakalarda Hendekli karatecilerden 47 kiloda Ümit Bayanlarda Büşra Tosun, 61 kilo Genç erkeklerde Okan Özşahin şampiyon olurken Ümit Erkekler 52 kiloda Ümit Atış üçüncü oldu.
.jpg)
Büyük başarı
Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Nurkan Kayacık, aldıkları başarıdan dolayı son derece mutlu olduklarını söyleyerek, "41 ülkeden 700 sporcunun katıldığı turnuva da Hendek'e böyle bir başarı getirdiğimiz için gururluyuz. Bize destek veren Başkanımız Ali İnci'ye teşekkür ediyoruz" dedi.

Bu başarı hepimizin
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'de Hendek'in çeşitli spor dallarında büyük başarılara imza attığını belirterek, "Karatecilerimiz aldıkları bu başarılarla göğsümüzü kabarttılar. Bu başarı hepimizindir. Biraz destekle sporcularımızın neler yapabildiğini görüyoruz. Spora desteğimiz ve teşvikimiz artarak devam edecektir."diye konuştu.
Kaynak:Bizimhendek.com