Kick Bokscular Erenler'de buluştu

Erenler’de gerçekleşen Mini Kick Boks Şampiyonasında 5 Kulüp,68 Sporcu izleyenlere nefes kesen müsabaka sergiledi.

Salon 10.03.2015, 13:51 10.03.2015, 14:06 SporExpres
Kick Bokscular Erenler'de buluştu
 Erenler’de gerçekleşen Mini Kick Boks Şampiyonasında 5 Kulüp,68 Sporcu izleyenlere nefes kesen müsabaka sergiledi.

 

Kick Boks’ta ortak çalışma

Erenler Şen Piliç Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi spor salonunda yapılan Kick Boks müsabakalarına; Sabri Damar- Hüseyin Çavuşoğlu (Bolu Belediye spor), İbrahim Şen (Şen Samurai Kulübü ), Halit Köse (Sakarya Kick Boks ve Mücadele sporları Kulübü), Serkan Yılmazer (Yılmazer Fight akademi),  Çetin Kayacıoğlu (Tmac Spor Kulübü) katılım gösrerek gün boyunca organizasyona renk katma çabası sergilediler. Beş Kulübün ortak çalışması beğeni ile karşılandı.

 

Şenol Müsabakaları izledi

Erenler İlçe Halk Eğitim Müdürü Adil Şenol’un izlediği müsabakalara çok sayıda spor sever  ve veliler ilgi gösterdi. 4 Kulüp ve 68 Sporcunun ter döktüğü müsabakaları spor severler heyecanla izlediler.

 

Hakemlere tam puan

Erenler Şen Piliç  Spor Salonunda müsabakalarda performans harcayan 68 sporcu karşılamalar sonrasında madalyalarını antrenörlerin elinden aldılar. Gençlerin mücadelesinde Ring ve Masa Hakemi olarak görev alan Ayşe Türkan, Mesut Aydın, Yıldız Oktay ve Önder Akar  verdikleri başarılı kararlardan dolayı  spor severlerden tam puan aldı.

 

Bayraktar’a Plaket veridi

Erenler İlçesinde ilk kez düzenlenen Mini Kick Boks Şampiyonasına  sponsor olarak desteklerini esirgemeyen Bayraktar Nalburiye İşletmesi Sahibi Ali Bayraktar’a günün anısına  plaket takdim edildi.

 

Şen’den teşekkür

Mini Kick Boks Şampiyonasında ev sahipliği görevini başarı ile yerine getiren İbrahim Şen yaptığı açıklama da; İlimizin güzide Dört kulübü olarak Bolu Belediye Spor’u da aramıza alarak oluşturduğumuz Mini Kick Boks Şampiyonasında emeği geçen tüm sporcu ve antrenörlerimizi kutluyorum. Kick Boks Sporunun gelişmesi e performans artırıcı olacağına inandığımız bu organizasyonlara devam edeceğiz. Bizlere yakın ilgi gösteren spor sever velilere, Sponsor olan Bayraktar Nalburiye İşletmesi Sahibi Ali Bayraktar’a, Şen Piliç Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Hasan Bölükbaşına ve Erenler İlçe Halk Eğitim Müdürü Adil Şenol Bey’e teşekkür ediyoruz. “ dedi.

 

Şenol’dan desteğe devam

Erenler İlçe Halk Eğitim Müdürü Adil Şenol; İlçemiz’de böylesine güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Velilerimize de gençlerimizi gün boyunca yalnız bırakmayarak destek verdiklerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Salon sporlarının ilçemizde yaygınlaşması ve kaliteye çıtasını artırması için desteklerimiz devam edecektir.” Dedi.

Yorumlar (0)