banner212

banner211

Madalyalı karatecilere özel ödül verildi

İspanya’da 7-10 kasım günleri yapılan Gençler Karate Dünya Şampiyonasında derece ile dönen Karatecilere ödül verildi

Salon 19.11.2013, 09:41
Madalyalı karatecilere özel ödül verildi

İspanya’da 7-10 kasım günleri yapılan Gençler Karate Dünya Şampiyonasında Dünya Orta Hakem A Klasmana Yükselen Hakem,Dünya İkinciliği , Üçüncülüğü ile Gümüş ve Bronz madalya kazanan Sporcular ile Antrenörlerine  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğünde düzenlenen törenle Özel ödül ve Altın verildi.

 

Tören Yapıldı

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğünde düzenlenen törene Gençlik Spor Genel Müdür yardımcısı Tamer Taşpınar, Spor Genel Müdürlüğü Spor Kuruluşları daire Başkanı Ömer Kalkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Salih Koşu,Spor Şube müdürü Bülent Kasım, Karate Federasyonu as başkanı Meydan Kobaş, Karate  Federasyonu Sakarya Karate İl temsilcisi Aykut Duman, Hendek İlçesi İlçe Spor müdürü Feyzullah Köstereli, Karate 4.dan siyah kuşak sahibi Teknik direktör ve Dünya  Orta Hakem A KlasmanUğur Kobaş, Karate Milli takımlar menejeri Hikmet Şaha, Antrenörler Nurkan Kayacık,Seçkin Küçükseller,Madalyalı Sporcular Hümeyra Beyza Ünlüsoy,Doğan Ateş,Anıl Korkmaz ve Furkan Kaya katıldı.

 

Özel Ödül ve Altın verildi

Dünya Orta hakem A Klasman’a yükselen Uğur Kobaş,Dünya İkincisi Hümeyra Beyza Ünlüsoy, Doğan Ateş, Dünya Üçüncüsü Anıl Korkmaz ve Furkan Kaya’ya Tamer Taşpınar,Ömer Kalkan, Salih Koşu, Bülent Kasım tarafından özel ödül verildi. Karate Federasyonu As Başkanı Meydan Kobaş Sporculara birer Altın verdi.

(Suat Beyenal)

Yorumlar (0)