Taekwondo ‘ da yeni kuşaklar takıldı
Sakarya şampiyonlar Taekwondo gençlik ve spor kulübü sporcuları Lütfü Yaman spor salonunda düzenlenen kemer terfi sınavında başarılı oldular

Gösteriler muhteşem oldu
Bayaz,Sarı,Yeşil,Mavi, Kırmızı kuşağa sahip 70 Taekwondo sporcusu ,siyah kuşak 4. Dan Antrenör Cemal Ot, siyah kuşak 5.dan antrenör Cemil Saydam, siyah kuşak antrenör Yeşim Sığırtmaç ve Coşkun Çakmak’tan kurulu komisyon önünde yeni kemerlerini kazanabilmek için ter döktüler.
Sporcuların yaptıkları gösteriler tribünleri dolduran velilerinden alkış aldı. Miniklerin hazırladığı Bayrak’lı ay, yıldız tablosu çok beğenildi.
Yeni Kuşaklar verildi
Üç saate yakın süren kuşak terfi sınavı sonunda 70 Taekwondo sporcusu bir üst kuşağa terfi etti. Kuşak rengine göre terfi eden sporcuların sayıları şöyle : Beyazdan Sarıya 25, Sarıdan Yeşile 10,Yeşilden Maviye 15, Maviden Kırmızıya 10, Kırmızıdan Kırmızı Siyaha 9, Kırmızı Siyahtan Siyah’a 1.
Sınavda başarılı olan Fatih Ceyhun Siyah kuşak alan tek sporcu oldu. Sporculara yeni kemerleri ve diplomaları Hocalar ve komisyon üyeleri tarafından verildi. Aileler çocuklarına yeni kemerlerini büyük bir sevinçle taktılar. Coşkun Çakmak tüm sporculara çikolata ikram etti.
Suat Beyenal