Teakvandocular Terfi Etti
Şampiyonlar Gençlik ve Spor Tekvando Kulübü Eylül ayı kuşak terfi imtihanını gerçekleştirdi.

Şampiyonlar Gençlik ve Spor Tekvando Kulübü Eylül ayı kuşak terfi imtihanını gerçekleştirdi. Başarılı olan sporcular bir üst kuşağa geçmenin sevincini yaşarken terfi belgelerini aldılar
Şampiyonlar Gençlik ve Spor Tekvando Kulübü Eylül ayı kuşak terfi imtihanını yaptı. Antrenör Cemil Saydam nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda yönetim kurulu üyesi Ömer Yeröz de hazır bulundu. Sporcuların tüm hünerlerini sergilediği imtihanda veliler pasta ve börek ikramlarıyla sınava renk kattı.
Kuşak terfi imtihanı sonunda sporcular beyaz ve kırmızı kağşa yükselmenin mutluluğunu yaşadı. Güzel bir imtihan yaptıklarını belirten Şampiyonlar Gençlik ve Spor Tekvando Antrenörü Cemil Saydam, “Sporcularımız güzel bir günü geride bıraktı. Velilerimizde yaptıkları ikramlarla sınavı şenlendirdi. Üst kuşağa yükselen tüm sporcularımızı kutluyorum” ifadesini kullandı.