Yağlı Güreş Kurulu Sakarya'da Toplandı
Güreş Federasyonu Sakarya Güreş İl temsilcisi ve Yağlı Güreş Yürütme kurulu üyesi Bahattin Aydın ,Güreş Federasyonu Yağlı Güreş Yürütme kurulu toplantısının Federasyon Başkanı Hamza Yerlikaya ve Yağlı Güreş Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Taşçının başkanlığında yapıldığını belirtti.

Güreş Federasyonu Sakarya Güreş İl temsilcisi ve Yağlı Güreş Yürütme kurulu üyesi Bahattin Aydın ,Güreş Federasyonu Yağlı Güreş Yürütme kurulu toplantısının Federasyon Başkanı Hamza Yerlikaya ve Yağlı Güreş Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Taşçının başkanlığında yapıldığını belirtti. Toplantı Tüvasaş sosyal tesisleri toplantı odasında tesis müdürü Sebahattin Aydının mükemmel şekilde hazırladığı ortamda yapıldı.
Bahattin Aydın Yağlı Güreş yürütme kurulu gündeminin ağırlıklı Kırkpınar Güreşlerini kapsadığını belirterek İki aşamalı toplantı oldu, Önce Kırkpınar Er meydanı Güreşlerinin organizasyonu konuşuldu, ikinci aşamada gündemdeki normal konular karara bağlandı dedi.
Yerlikaya Sakarya Pehlivan yatağı
Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya Kurul Toplantısının Sakaryada yapılmasından çok memnun olduğunu belirterek Kendimi evimde hissettim. Güreş dostu Valimiz Mustafa Büyük beyi ziyaret ettik. Sakaryada geçirdiğimiz saatlerde bir çok dostumuzu gördük hasret giderdik. Sakarya Pehlivan yatağı olan bir İlimiz. Minder ve Yağlı Güreşler konusunda desteğimiz giderek artacak dedi.
Ahmet Taşçı Önemli Kararlar aldık
Yağlı Güreş Yürütme Kurulu başkanı Ahmet Taşçı Çok önemli kararlar aldık. Bu yıl Kırkpınarda Kemer yılı. Yeni uygulanacak kurallar var ancak bu kuralları 2013 Kırkpınarında uygulamayacağız. Gelecek yıl Kırkpınar yepyeni ve heyecanı yükseltecek kurallar ile yönetilecek. Bu kuralları daha sonra açıklayacağız. Sakaryada gördüğümüz ilgiye çok teşekkür ederim dedi.
Bahattin Aydın Önemli Misafirlerimiz ağırladık
Sakarya Güreş İl Temsilcisi ve Yağlı Güreş Yürütme Kurulu Başkanı Bahattin Aydın Çok önemli misafirlerimizi Sakaryaya yakışır şekilde ağırladık. Hamza Yerlikaya ve Ahmet Taşçı Güreşte efsane olmuş isimler. Sakarya Güreşine büyük destek veriyorlar. Yeni sezonda atılımlarımız devam edecek dedi.
Bahattin Aydın toplantı arasında misafir kurul üyelerine Islama Köfte , Şıra ve Kabak tatlısı ikramı yaptıklarını belirterek Çok beğendiler , Sakaryamızı diğer bir özelliği ile tanıtma fırsatını bulduk şeklinde konuştu.
Suat Beyenal