Ada Zirvede, Akova Düştü 5-0
Akova Barışspor’u 5-0 mağlup eden Adapazarıspor zirvedeki yerini korurken konuk ekip bu mağlubiyet ile küme düştü.

Akova Barışspor’u 5-0 mağlup eden Adapazarıspor zirvedeki yerini korurken konuk ekip bu mağlubiyet ile küme düştü.
Süper Amatör Lig B Grubu’nun 19’uncu haftasında Adapazarıspor ve Akova Barışspor karşı karşıya geldi. Karaman Spor Kompleksi’nde oynana müsabakayı ev sahibi ekip 5-0 kazandı. Mavi Beyazlıların başından sonuna kadar üstün bir oyun sergilediği karşılaşmada ilk devre Sinan’ın 27 ve 40’da attığı gollerle 2-0 sona erdi.
İkinci yarıda aynı temposunu sürdüren Adapazarıspor’da bu kez Seçim sahneye çıktı ve 57, 69 ve 77’de attığı gollerle takımını 5-0’lık galibiyete taşıdı. Mavi Beyazlılar bu galibiyet ile puanını 43’e çıkartarak liderliğini sürdürdü. Konuk ekip Akova Barışspor ise aldığı bu mağlubiyetin ardından bitime 3 hafta kala Süper Amatör Lig’e veda ederek 1.Amatör Küme’ye düştü.
Adapazarıspor-Akova Barışspor: 5-0
Stat: Karaman
Hakemler: Hasan Şatır*** Bilal İnci*** Adem Güneş***
Adapazarıspor:Harun*** Yıldıray*** Taha*** Caner*** Ali*** Burak*** İbrahim*** Hamdi*** Doğancan***(Seçim****) Sezai*** Sinan****
Antrenör: Yasin Çelik
Akova Barışspor: Adem* Mertcan* Oktay*Ercan* Erkan*(Enes*) Erat* Serdal*(Süleyman*) Talha* Enes* Muhammet* Emre*
Antrenör: Ali Kemal Yener
Goller: Dk. 27, 40 Sinan, Dk. 57, 69, 77 Seçim (Adapazarıspor)