Akyazı'da çim saha isyanı

Akyazı'da çim saha isyanı

GÜCÜ KAYBETTİK

Bölgesel Amatör Lig Play-Aout müsabakası oynamaya hak kazanan As Akyazıspor’da hazırlıklar devam ederken Kulüp Başkanı Şamil Türkan’dan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile çim saha isyanında bulundu. Türkan paylaşımında  Akyazı sahasının suni çim olmasından sonra ambiyansını ve taraftar gücünü kaybettiğine değindi.  Sarı siyahlı ekip baraj müsabakasının Sakarya Atatürk Stadyumunda oynanacak olmasından dolayı çalışmalarını Söğütlü sahasında sürdürüyor.

YERLE BİR ETTİ

As Akyazıspor Kulüp Başkanı Şamil Türkan,” As Akyazıspor suni çim projesinden sonra yerinden edilmiş, ambiyans ve taraftar gücünü kaybetmiştir. İlçe futbolu en büyük darbesini tam olarak burada yemiştir. Coşkuyla kutlanan 19 Mayıs bayramları dahi geleceğe emanet edilmek üzere yerini albümlere bırakmıştır. Bu kararı veren geçmiş dönem idarecileri eski köye yeni adetlerle ilçe stadında yaşanılan dört nesil hikâyeleri yerle bir etmiştir” dedi.

Yorumlar (1)
Taraftar 2 ay önce
Taşburun Spor un sahası ilde en güzeli neden burada idman yapılmıyor bahane değil çare üretmek geleceğe en güzel yatıım demektir....!