Hendek Takımları satılık değildir

Ali İnci,Hendekspor ve Hendek Gençlikspor takımlarının,iki ayrı iş adamına satıldı şeklindeki haberi yalanladı.

Süper Amatör 04.01.2012, 07:15
Hendek Takımları satılık değildir
Ali İnci,Hendekspor ve Hendek Gençlikspor takımlarının,iki ayrı iş adamına satıldı şeklindeki haberi yalanladı.


Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendekspor ve Hendek Gençlikspor takımlarının iş adamlarına satıldığına dair iddialara ateş püskürdü: “Biz de satılık kulüp olmaz...”



Ali İnci, “Hendekspor ve Hendek Gençlikspor takımlarının, iki ayrı iş adamına satıldı” şeklindeki haberi yalanladı.



Bir yerel gazetenin yer verdiği habere tepki gösteren İnci, “Hendek ne zaman bir kulübünü satılığa çıkartmış ve satmıştır. Böyle bir şey yok, olamaz” dedi. Hendek takımlarının sahipsiz olmadığını belirten İnci şunları söyledi;



“Belediye olarak, amatör futbol kulüplerimize gereken ilgi ve desteği verdik, veriyoruz da. Bunun dışında iş adamlarımız da zaman zaman kulüplerimizin idaresini teslim aldı. Bunun bir yolu var, kongreye gidilir ve talipli olan iş adamı kulübün idaresini alır. Halit Evin, Hendekspor’da, Zekeriya Gündoğlu Hendek Gençlik de bunu yapmıştır. Bir dönem sonra başkanlıktan ayrılmışlardır. Kulüp satışı asla olmaz. Hendek de bunun lafını bile ettirmem”



Bir tepki de Evin’den



Sakaryaspor Başkanı Evin, 8 yıl süreyle başkanlığını yaptığı Hendekspor’un satıldığına dair iddiaya “Deli saçması” dedi.Evin, “Hendekspor, emek verdiğimiz bir kulüp. Orada 8 yıl büyük bütçeler oluşturarak çalıştık. Sahiplendik ama satın almak gibi bir düşüncemiz hiç olmadı. Hendekspor, Hendeklilerindir. Hizmet etmek isteyen talip olur” diye konuştu.

Yorumlar (0)