Kaynarcaspor'da yeni başkan Altıntaş

Kaynarcaspor'da Başkan Ali Osman Halil'in istifa etmesi üzerine toplanan Olağanüstü Genel Kurul Belediye Toplantı Salonunda yapıldı. Yapılan kongre sonucu Kulübün yeni Başkanı Şafak Altıntaş oldu.

Süper Amatör 02.08.2024, 12:08 02.08.2024, 12:09 Alperen Durmuşkaya
Kaynarcaspor'da yeni başkan Altıntaş

YENİ BAŞKAN

Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Lige şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükselen Kaynarcaspor yeni bir oluşum ile sezona hazırlanıyor. Kırmızı beyazlı ekipte mevcut Başkan Ali Osman Halil'in istifa etmesi üzerine Olağanüstü Genel Kurul kararı alan Kaynarcaspor’da yapılan olağanüstü genel kurur sonra Kulübün yeni Başkanı Şafak Altıntaş oldu. Kongreye Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn katılım sağladı.

YÖNETİM KURULU

Kaynarcaspor’da yeni yönetim Kurulu Şafak Altıntaş (Başkan) Erdem Köksal, Mehmet Akın, Çağlar Özbay, Selim Yoldaş, Tuncay Göktaş, İbrahim Çakar, Hüseyin Ak, Eyüp Duran, Enes Pektaş, Sedat Ada, Ömer Ertürk, Ayberk Güre, Engin Yaman, Ersin Çalkan, Suat Cebesoy, Görkem Kandemir, Ayhan Demirhan, İbrahim İçöz, Samet Akdoğan, Bayram Arık, Serdar Ersöz, Samet Yüce, Yaşettin Karaoğlu, Mesut Durmaz’dan oluşuyor.

HEDEF BAL

Kaynarcaspor Kulüp Başkanı Şafak Altıntaş ,” Yeni sezonda Kaynarcaspor Kulüp Başkanı olarak ben ve yönetim kurulumuz bu kutsal göreve talip olduk. Hedefimiz Play-OFF oynamak. Bunun için teknik ekibimiz gerekli çalışmaları yapıyoruz. İyi bir takım kurarak keyifli bir sezon geçireceğiz. Kaynarcaspor hak ettiği yere Bölgesel Amatör Lige yükselecek” dedi. Alperen Durmuşkaya 

Yorumlar (0)