Süper Amatör Lig Play-off grubunda bu Pazar günü oynanacak karşılaşmalar sonrasında Bölgesel Amatör Lige yükselecek takım ve Baraj maçı oynayacak takım belli olacak.
Kocaalispor ve Kırkpınarspor şampiyonluk için karşı karşıya gelecek. Yeni Hendekspor ise grup ikincisi olabilmek için maçını kazanıp diğer maçtan gelecek haberi beklemek zorunda.
Saat : 16 00 Erenler Stadı Kocaalispor-Kırkpınarspor
Saat : 16 00 Karaman Spor Tesisleri Yeni Hendekspor-Sapanca Gençlik
Süper Amatör Lig Play-off grubunda kim nasıl çıkar değerlendirmesini sizler için yaptık.
-Kocaalispor
Kırkpınarspor karşılaşmasını kazanır yada berabere kalırsa direkt Bölgesel Lige yükselir. Yenilmesi halinde 2. Olabilmek için Yeni Hendekspor’un puan kaybetmesini bekleyecek. Yeni Hendekspor’un da kazanması durumunda her iki takım arasında bir baraj maçı oynanacak. Kazanan takım Bölgesel Lig baraj maçında Karasuspor’a rakip olacak.
-Kırkpınarspor
Kocaalispor’u yenmeleri durumunda direkt Bölgesel Lige yükselir. Sarı-lacivertliler mağlup olur veya berabere kalırsa 2. olabilmek için Yeni Hendekspor’un yenilmesini bekleyecek.
-Yeni Hendekspor
Sapanca Gençlikspor maçını kazanmaları halinde diğer maçta Kocaalispor’un galibiyeti yada beraberlikte grubu ikincisi olurlar. Kırkpınarspor’un Kocaalispor’u mağlup etmesi durumunda ise Kocaalispor ile baraj maçı oynayacak kazanan takım Bölgesel Lig baraj maçında Karasuspor’a rakip olacak. Yeni Hendekspor’un Sapanca Gençlikspor’a yenilmesi yada berabere kalması halinde ise grupta şansı kalmayacak.
S | Takım | O | G | B | M | A | Y | P |
1 | Kocaalispor | 4 | 3 | 1 | 0 | 6 | 3 | 10 |
2 | Kırkpınarspor | 4 | 3 | 0 | 1 | 8 | 7 | 9 |
3 | Yeni Hendek | 4 | 2 | 1 | 1 | 9 | 6 | 7 |
4 | Adapazarıspor | 4 | 2 | 0 | 2 | 7 | 4 | 6 |
5 | Erenlerspor | 4 | 0 | 1 | 3 | 5 | 9 | 1 |
6 | SapancaGençlik | 4 | 0 | 1 | 3 | 6 | 12 | 1 |
ali desidero kardeş birincisi öyle burdan konuşmak kolay.insanların başarılarını sallayarak kirletemezsin.kocaalispor adapazarıspor maçında kocaalisporun yüzde yüz golünü vermedi ve bunu adp. oyuncular bile söyledi maç sonunda.ayrıca adapazarı 10 kişi kaldığında maç 2-0 kocaali öndeydi.hendek maçına gelince penaltı yüzde yüz penaltıydı adam zaten kaçırdı penaltıyı.ayrıca hendek maçı nda hiç bi olay bile olmadı.yazarken biraz mantıklı bişeyler yazın.sadece milleti kötülemek için yorum yapmayın.