Yenikent Fıratspor’da antrenörlük görevine Mehmet Kama getirildi. Adapazarıspor’a 4-0 yenildikten sonra Antrenör Hüseyin Sürün başarısız sonuçlar sonrasında istifa etmişti.
Başkan Hacı Koltuk ve yönetimi Sürün’ün istifasını doğrulamıştı. Yenikent Fıratspor başkanı Hacı Koltuk, antrenör olarak UEFA B Lisans Diploması olan Mehmet Kama ile anlaştıklarını söyledi. Başkan Koltuk, takımı 3ncü Lig’e çıkartana kadar Yenikent Fıratspor’da başkanlık yapacağını belirtti.
Mehmet Kama ise daha önce aynı takımda Hüseyin Sürün’ün yardımcılığında, takımda kondüsyoner olarak görev yapıyordu.
Yenikent Fıratspor'a yeni hoca
Yenikent Fıratspor’da antrenörlük görevine Mehmet Kama getirildi.
12 Ekim 2014 Pazar 17:17

yeniken fırat spor maça tamamen gazla çıkmış hüveyetindeydi...nedenmi bu kanıya vardım ...kenar yönetimi daha birinci dakikada başladı bağırmaya ( ki bence boş boş bağırıyordu ) maç 3 sıfır oluncada oturdu kulübeye kaldı...hoca olmak zordur hocalık gemiyi her şekilde yüzdürmektir.neyse hocanın yeteneği bu kadar yapacak bişey yok...bu takım aşırı motive olmuş şekilde maça çıkmasaydı....daha farklı vbir oyun ortaya çıkardı en azından gelecek için umut verici takım olurdu...iyi oyun oynamaya takım.