TFF 3.Lig Finalinde Sakarya Derbisi yaşanacak
Sakarya temsilcisinin bulunmadığı TFF 3.Lig final mücadelesi Sakarya’yı yine de yakından ilgilendiriyor.

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Derince Belediyespor ile 52 Orduspor play-off finalinde karşı karşıya gelecek. Sakarya temsilcisinin bulunmadığı final mücadelesi Sakarya’yı yakından ilgilendiriyor. Her iki kulübün başkanının Sakarya kamuoyunun yakından tanıdığı isimler olması finali Sakarya derbisi haline getirdi.
FARUK BAYRAKTAR
Sapancalı iş insanı Faruk Bayraktar devre arasında Derince Belediyespor’u satın almıştı. Bayraktar’ın transfer yasağını kaldırmasından sonra şampiyonluk yarışına dahil olan Derince Ligi ikinci sırada tamamlayarak doğrudan play-off finaline kalma hakkı elde etti.
ŞÜKRÜ BODUR
Önceki akşam Karbel Karaköprü Belediyespor’u yarı finalde penaltılarla eleyen 52 Orduspor başkanı Şükrü Bodur ise yine Sakaryalıların çok yakından tanıdığı bir isim. Sakarya 2.OSB Başkanı ve aynı zamanda ÇAMSAN Entegre fabrikasının sahibi olan Şükrü Bodur’un kulüp başkanlığını yaptığı 52 Orduspor ve Derincespor mücadelesi 2.Lig’e çıkacak takımı belli edecek. Ankara’da oynanacak final maçını Sakarya’dan bir çok ismin tribünden takip etmesi bekleniyor.
Haber yapmak için haber