Başkan Bektaş'tan destek çağrısı
Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, sporda kadınların kazandığı başarılarla büyük gurur duyduklarını söyledi.

Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, sporda kadınların kazandığı başarılarla büyük gurur duyduklarını söyledi. Yakın zamanda kadın sporcularımız ve voleybol hem de boksta dünya çapında başarılara imza attılar. Sakarya olarak buna seyirci kalmak yerine destek vermek için hareket geçmeliyiz’’ dedi.
HEPİMİZ SORUMLUYUZ
Türkiye Voleybol Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Sakarya Voleybol Spor Kulüp Başkanı Ömer Bektaş yeni sezon için şampiyonluk parolası ile ola çıktıklarına değinerek ; “Bizlerde taşın altına gövdemizi koyarak, yakın dostlarım ve değerli arkadaşlarımla Sakarya Voleybolu Dünyanın en prestijli ligi olan Sultanlar Ligine çıkartmak hedefindeyiz. Hatta bir adım daha ileri giderek ilimizi ve ülkemizi ulusal arena da temsil etmek istiyoruz. Önümüzde zorlu yeni bir sezon var. Maliyetler çok yüksekti ve daha da yükseldi. Şehrin önderlerine buradan seslenmek istiyorum. Gelin bu bayan voleybol takımımızı hep berber Sultanlar Ligine çıkartalım" dedi.