
Okul Sporları kapsamında Zonguldak'ta düzenlenen Küçük Kızlar Grup Müsabakalarında Sakaryamızı temsil eden Şehit Mahmutbey Ortaokulu voleybol takımı grubunu lider tamamlayarak yarı finallere yükselme başarısı gösterdi. İdris Demir’in öğrencileri, bu sonuçla 32 takım arasına girerek 22-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarı final müsabakalarında mücadele etme hakkı elde etti.
LİDER BİTİRDİ
8-10 Mayıs tarihleri arasında Zonguldak Site Spor Salonunda gerçekleştirilen grup müsabakalarında B grubunda Tekirdağ Furtuni ve İsak Pinhas Ortaokulu, Düzce Hürriyet Ortaokulu ve Kırklareli Emrullah Efendi Ortaokulu ile birlikte yer alan Hendek Şehit Mahmutbey Ortaokulu, ilk maçında Kırklareli Emrullah Efendi Ortaokulunu 25-11 ve 25-7'lik setlerle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Grubun ikinci maçında Düzce Hürriyet Ortaokulunu da 25-20 ve 25-21'lik setlerle 2-0 ile geçen küçük sultanlar, grubunun üçüncü ve son maçını Tekirdağ Furtuni ve İsak Pinhas Ortaokulu ile yaptı. Sultanlar, Tekirdağ temsilcisi karşısında ilk seti 25-23 almasına rağmen ikinci seti 23-25 geride bitirdi. Tie-break setinde rakibine 12-15 ile boyun eğen kızlar, 2-1 mağlup olmasına rağmen grubunu 7 puanla lider olarak tamamladı.
TEBRİK ETTİ
Maçın ardından mutluluklarını arkadaşları ve öğretmenleri ile paylaşan sultanlar. madalya töreninin ardından kutlama yemeğinde bir araya gelerek şampiyonluğun tadını çıkardılar. Öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik eden Okul Müdürü Recep Yazıcı, " bu başarıda emeği bulunan başta İdris Demir olmak üzere beden eğitimi öğretmenlerimize, spor kulüplerimize ve öğrencilerimizin ailelerine teşekkürü borç biliriz." dedi.