Şampiyon Necmettin Erbakan Fen Lisesi

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan Genç Kızlar 2. Küme İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Finalde  Necmettin Erbakan Fen Lisesi, Ozanlar Anadolu Lisesi'ni 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu

Voleybol 14.03.2022, 09:44 SporExpres
Şampiyon Necmettin Erbakan Fen Lisesi

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan Genç Kızlar 2. Küme İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Finalde  Necmettin Erbakan Fen Lisesi, Ozanlar Anadolu Lisesi'ni 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu

NEFES KESTİ

Karşılaşmanın ilk setine iki takım da iyi başladı. Karşılıklı skorlarla geçen seti Ozanlar Anadolu Lisesi 22-25 önde tamamladı ve genel skorda 0-1 öne geçti. İkinci sette iki takım yine birbirine büyük bir üstünlük sağlayamadı. Rakibine kıyasla daha fazla sayı üreten Necmettin Erbakan Anadolu Lisesi, ikinci seti 25-20 kazandı ve skoru 1-1'e getirdi. Şampiyonun belli olacağı üçüncü sete iki takım da istekli başladı. Müthiş bir mücadele ile geçen setin sonunda gülen taraf Necmettin Erbakan Fen Lisesi oldu ve genel skoru 2-1'e getirerek şampiyon oldu.

MADALYALARINI ALDILAR

Oynanan final karşılaşmasının ardından takımlar kupalarını aldı. Finalde galibiyet alarak şampiyon olan Necmettin Erbakan Fen Lisesi'ne kupasını Okul Sporları İl Temsilcisi İlhan Sütlü verirken finalde kaybederek turnuvayı ikinci tamamlayan Ozanlar Anadolu Lisesi'ne kupasını Necmettin Erbakan Fen Lisesi Müdürü Eray Uğurcan takdim etti. Turnuvayı üçüncü tamamlayan Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi'ne kupasını Ferizli Fikret İsmet Aktekin Anadolu Lisesi Müdürü Cemil Kirli verirken, turnuvayı dördünce sırada tamamlayan Ferizli Fikret İsmet Aktekin Anadolu Lisesi'ne ise kupasını Ozanlar Anadolu Lisesi Müdürü Recep Sarıhan verdi.

Yorumlar (0)