Bilardo heyecanı sona erdi

Bu sene 9. kez düzenlenen Yahya Özkurt 4 top Bilardo Turnuvası'nda final maçı gerçekleşti. 56 Sporcunun katıldığı turnuvada şampiyonluğa ismini yazdıran Recep Ali Hacısüleymanoğlu oldu.

Diğer 28.03.2025, 10:56 Alperen Durmuşkaya
Bilardo heyecanı sona erdi

YOĞUN KATILIM

Turnuvaya katılan Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Ak Parti İlçe başkanı Mesut Ekrem, BBP İlçe Başkanı Eray Yılmaz, Akyazı İlçe Spor müdürü Adem Altun, Karapürçek İlçe Spor müdürü Bülent Hikmet, Sakarya Bilardo İl Temsilcisi Emre Kale, Sakarya Bilardo İl hakemi Engin Kobaş, Akyazı Esnaf ve sanatkarlar odası Başkanı Emin Üstün, Akyazı Gıda Maddeleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Demiralay, Ak Belde A.Ş Müdürü Fevzi Bora, Maç hakemi ve sponsor Akyazı Kızılay Başkanı Mustafa Birincioğlu, sunucu Akyazı Belediyesi Sağlık İşleri sorumlusu Hasan Engin Eroğlu, katılım sağladı.

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

 Akyazı Belediye başkanı Bilal Soykan 1. olan Recep Ali Hacısüleymanoğlu’na ödülünü takdim ederken, 2. olan Cevdet Akbaş ödülünü Ak Parti ilçe Başkanı Mesut Ekrem ile BBP İlçe Başkanı Eray Yılmaz’dan aldı. 3. olan Şaban Bulut ödülünü Sakarya Bilardo İl Temsilcisi Emre Kaleden aldı. En centilmen oyuncu seçilen Mehmet Akcan ise ödülünü Akyazı İlçe Spor müdürü Adem Altun’dan aldı.

AYAKTA TUTUYOR

Akyazı’da bilardo sporunu yıllardır ayakta tutan Platin Bilardo Salonu her sene yaptığı turnuvalar ile bilardo severleri bir araya getiriyor. Adına Turnuva düzenlenen Yahya Özkurt, geçmiş yaşına rağmen bilardo sporuna hizmet ederek birçok sporcuyu bir araya getiriyor. Akyazı Platin Bilardo sahibi Ahmet Kara-Turgay Berk 19 senedir yaptığı turnuvalar ile unutulmaya yüz tutmuş bilardo sporunu ayakta tutmaya devam ediyor.

Yorumlar (0)