Zeki Toçoğlu;'Ben Sakaryasporluyum'

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçğlu medyabar.tv'de katıldığı programda Sakaryaspor konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sakaryaspor 31.07.2013, 17:12
Zeki Toçoğlu;'Ben Sakaryasporluyum'

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçğlu medyabar.tv'de katıldığı programda Sakaryaspor konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Katkı sağlamam gerekiyorsa katkı sağlarım Selahattin Aydın işi bilir. Kendine göre bir yönetim oluşturur Sabırlı olmak gerek. Sakaryaspor'un nasıl bu hale geldiği belli. Şartlarda getirdi. Maddi kaynaklarda belli.Bu şehirde tek başına bu kulübü kaldıracak bir kişi yok'


.

Vatandaşlardan gelen soruları da yanıtlayan Başkan Toçoğlu, “Spor ile ilgiliyimdir. Ben Sakaryasporluyum, Sakaryaspor’u desteklerim. Gelen yönetime göre tavır almam. Takımımız, Büyükşehir’den ayrıldıktan göreve gelen yönetimler eldeki kaynaklar tükendikçe görevlerinden ayrıldı. Bu kaynaklar da büyük ölçüde Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandı. Benim için önemli olan Sakaryaspor’un tüzel kişiliğidir. Sakaryaspor’u kim yönetirse yönetsin, elimizden gelen desteği vereceğiz” diye konuştu.

 

Aydın Yönetimine Destek

Yeni yönetimin gönüllü olarak göreve geldiğini belirten Başkan Toçoğlu, “Selahattin Aydın, zorunlu bir yönetimin değil; gönüllü bir yönetimin başkanlığını yapıyor. Bu, yeni gelen yönetimin Sakaryaspor’a katkı sağlayacağı anlamına gelir. Bizler de Aydın yönetimine elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Gidilen yol doğru bir yoldur. El birliği ile kulübümüzü belirli bir yere getireceğiz” şeklinde konuştu.

 

Altyapı’ya yeni tesis

Sakaryaspor’un geleceği ‘altyapı’ hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakaryaspor’un kurtuluşu, altyapıdadır. Sakaryaspor öz kaynaklarına dönmediği sürece bu kısır döngü devam eder. Bizim altyapımız güçlü olmalı, disiplin getirilmeli. Hiçbir yükümlülüğümüz olmadığı halde altyapıyı üstlendik. Yapılacak iş, biraz sabırlı olmak. Altyapımız ile A takımımız uyumlu bir şekilde çalışacak. Altyapımız için Serdivan’da bir tesis yapacağız. Genç sporcuların her türlü ihtiyaçlarını sağlayacağı bu tesisin temelini en kısa sürede atacağız. Bu sporcuları yetiştirip Sakaryaspor’un geleceğine katkı sağlayacak duruma getireceğiz. Elimizdeki sporcuları ziyan etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar (1)
Buğra DERE 11 yıl önce
Dogru soyluyorsunuz.Alt yapı çok onemli..Ama alt yapıdan cıkardıgın futbolcuları 3 kurus kazanmak ıcın satarsan yada fb,gs,bjk gibi takımlara satarsan bu kulup nasıl kalkınacak ?? Elimizde tutalım genclerı kaç tane verdık fenere besıktasa hepsı yok oldu..